maandag 22 december 2008

Liefde

Liefde is echt vaag. Het ene moment ben je smoorverliefd. En het andere moment kom je erachter dat het eigenlijk een echte *** is.
Wat kun je eraan doen? Niet verliefd worden? Onmogelijk. Het is nou eenmaal zo.
En wat doe je als je erachter komt dat je op meerdere mensen verliefd bent? Ga je het ze allemaal vertellen? Of ga je met ze flirten en laat je achterwege dat je nog 2 anderen leuk vind?
Wat als ze erachter komen voordat je het hebt verteld? Zouden ze dan kwaad worden? Als diegene dan kwaad word, is die jou dan wel waard? Weetje, het is gewoon een grote vage zooi.
Ik heb nooit echt gescoord. En dat boeit me ook niet. Ik heb liever meerdere goede vriend(inn)en dan 1 grote liefde. Diegene woont waarschijnlijk toch te ver weg om iedere week heen te gaan. En anders besteed je er veel te veel tijd aan.
Er zit niet echt een tussenweg in.
Verliefd, niet verliefd. De hele dag dromen in de klas over die ene speciale persoon. En de volgende dag over heel iemand anders. Voelt die 1e zich dan niet beledigd? Wat moet je diegene vertellen? En vind je iemand wel echt leuk? Of voel je je alleen op je gemak bij diegene?
Wat nou als je iemand echt heel leuk vind, meer dan leuk zelfs. Maar diegene jou echt totaal niks vind? Moet je je dan gebroken voelen?
Veel vraagtekens, weinig antwoorden.
Niks aan te doen, voor de antwoorden moet je toch echt actie ondernemen. Maarja, dat is weer lastig he. Droom je ook wel eens over diegene dan? Of droom je weer over hele andere dingen?
Ik begin nu echt moe te worden, en word gek van al die vragen zonder antwoord.
Welterusten, tot morgen.
(Heb dus écht geen zin in ortho en zwemmen, maarja, ik zal wel moeten)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten